Services

Workshop klassieke muziek

Schrijf je in voor de workshop ‘Klassieke muziek’. Het vergroten van je kennis van klassieke muziek zodat je families beter kunt helpen.

Lees meer

Muziek bij uitvaarten

Tegenwoordig is er bij een uitvaart meer eigen inbreng mogelijk. De muziek is daar een belangrijk onderdeel van en wordt steeds diverser en persoonlijker. Daarnaast is muziek altijd en overal online beschikbaar, en worden cd-verzamelingen kleiner en kleiner. Toch moet muziek voor een uitvaart nog steeds aangeleverd worden op cd, of digitaal op bijvoorbeeld mp3.

De juiste muziek Uitvaartleiders die families willen ontzorgen met de muziek moeten tegenwoordig heel wat technische kennis in huis hebben. Spotify-lijstjes worden niet geaccepteerd door aula’s, digitale muziekbibliotheken waar grote uitvaartondernemingen gebruik van maken zijn niet meer toereikend voor alle muziekwensen. Op YouTube staat veel foute informatie, en dan zijn er ook nog oude liedjes die alleen op lp staan. Kortom: talloze struikelblokken waar je graag een professional naar wilt laten kijken. Daarom zorg ik voor alle hulp die nodig is. Ik maak als het nodig is muziek in de juiste lengte, ik zet mijn kennis in om een vraag van nabestaanden te beantwoorden, of adviseer als dat gewenst is.

Lees meer

Hulp en advies

Ik bied technische- en praktische hulp aan uitvaartleiders en particulieren en neem een grote zorg uit handen. Mijn technische kennis en know how zet ik in om de juiste muziek te zoeken en zorg dat dit in goede kwaliteit afgespeeld kan worden.

Snelle levering Omdat ik mijn weg goed weet in de (digitale) muziekwereld werk ik snel. Ik houd rekening met de korte tijd waarin een uitvaart geregeld moet worden en ik probeer om zo snel mogelijk na het verzoek met de opdracht te beginnen. Zodat er misschien nog tijd is om de We Transfer bestanden naar de familie door te sturen en te overleggen. Bekijk praktijkvoorbeelden op mijn Facebookpagina.

Lees meer

Workshop muziek bij een uitvaart

Op veler verzoek organiseer ik een workshop.

Voor iedereen die uitvaarten begeleidt/organiseert. Het doel is het vergroten van je technische kennis waardoor je families beter kunt voorlichten.

Lees meer

Getting Started With 4 Easy Steps

Lorem ipsum dolor sitame consectetur adipisicing elitser do eiusmod tempor incdpeun labore dolore magna
aliquenim veniam quis nostrud ercitation ullamco laboris consequa.

STEP 01
Interior
Design
Consultation
STEP 02
Concepts
From
Designers
STEP 03
3D Model
of Your
Space
STEP 04
Color Palette
& Floor
Plan