Angelique Stein
Angelique Stein is oprichter en initiatiefnemer van het muziekadviesburo voor de uitvaart. Gewapend met een enorme muziekkennis (haar man noemt haar gekscherend “Leontine Blokhuis”), veel enthousiasme en kennis van de uitvaartwereld, weet zij op elke vraag een antwoord. Haar muziekkennis is gestoeld op meer dan 35 jaar professionele ervaring met muziek.

Zij begon als DJ op Hilversum 3 (het huidige 3FM) en werkte op alle publieke radiozenders als muzieksamensteller. De programma’s die zij van muziek voorzag waren onder andere: Met Het Oog Op Morgen, Radio Tour de France en Adres Onbekend. Zij zocht muziek uit voor tientallen jazz-, pop- en klassieke muziekprogramma’s.

En op dit moment is zij nog steeds de muzieksamensteller van De Sandwich op NPO Radio 5, een populair radioprogramma dat zij nu al meer dan 20 jaar van muziek voorziet. Hier komt veel van haar kennis samen, want dit programma draait muziek van alle tijden en uit alle genres, zolang het passend is bij een rustig zondagochtendgevoel.

Nadat zij in 2012 gesprekken had gevoerd met uitvaartbegeleiders, bleek dat er bij hen behoefte bestond aan muziekhulp op allerlei vlakken. Uitvaartbegeleiders hadden steeds vaker technische vragen, of juist behoefte aan advies en sturing. Zo ontstond het muziekadviesburo voor de uitvaart. Ook op dit moment vinden steeds nieuwe uitvaartbegeleiders de weg naar het muziekloket. Daarom is het bedrijf gegroeid van eenmanszaak naar TEAM MAB.

In het team zitten muziekkenners die de missie van het bedrijf onderschrijven: elke uitvaart door precies de goede muziek en de juiste hulp een stukje mooier maken. Naast het dagelijkse werk voor uitvaartbegeleiders geeft Angelique ook les en is ze verantwoordelijk voor de blogs en stukjes op de sociale media van TEAM MAB.

Mark van den Braber
Partner van Angelique en vanuit zijn baan in de scheepvaart overgestapt naar het eigen bedrijf. Daar heeft hij nog geen seconde spijt van gehad.
Jacques van Aelst
Muzieksamensteller van het radioprogramma Goudmijn, met een lange staat van dienst bij de KRO. Heeft tevens een opleiding tot stervensbegeleider gevolgd.
Jan van Houten
Ook voormalig muzieksamensteller bij de Publieke Omroep en tegenwoordig vooral schrijver van journalistieke artikelen en boeken.